Ga naar hoofdinhoud

Karhof met drie innovaties in Hardenberg

Karhof Groep laat op haar stand maar liefst drie innovaties zien. Een vuilveegcombinatie op basis van de elektrische Streetscooter, een nieuwe Aero bakopbouw met een bijzondere stroomlijn en de Beste Bak XL op een vrachtwagenchassis.

Het kleinst van stuk op de Karhof-stand maar groots in duurzaamheid is de Karhof-Streetscooter vuilveegcombinatie. Karhof Carrosserieën ontwikkelde deze opbouw in exclusieve samenwerking met het Streetscooter Nederland. Streetscooter produceerde reeds 12.000 emissievrije stadsvoertuigen voor ondermeer Deutsche Post en is in deze niche van duurzame city vehicles marktleider.

De Karhof-Streetscooter veegvuilcombinatie is hét duurzame antwoord op de vraag naar ‘zero emission’ voertuigen voor stads-, evenement- en locatiereiniging. De inzet van uitstootvrije reinigingsvoertuigen is een steeds sterker wordende voorwaarde vanuit bestuurders uit het publieke domein. 

De Karhof BesteBak Light is volgens de leverancier de succesvolle bakopbouw die past op elk chassis. Superlicht door het gebruik van lichtgewicht sandwichpanelen en lichte aluminium vloeren.  Om Licht nóg efficiënter te maken ontwikkelde Karhof BesteBak Light door tot BesteBak Aero. Windtunneltechniek gaf vorm aan extra aerodynamica. Hierdoor neemt de actieradius met procenten toe. In combinatie met meer laadvermogen door het ultra lage gewicht kan de Aero tot de meest efficiënte opbouwen gerekend worden die thans verkrijgbaar zijn. Maar dat is nog niet alles, we bedachten ook een unieke “vouwbare” achterdeur. Licht maar zeer robuust. Dat laatste wil Karhof extra benadrukken met 5 jaar garantie op het hele BesteBak gamma.

Na een succesvolle pilot met GomesTrucks uit Noord-Holland biedt Karhof een nieuwe bedrijfswagenpropositie aan. Voor de meest gevraagde laadbakoplossing binnen het BesteBak XL-concept ontwikkelt Karhof samen met individuele bedrijfswagendealers een optimale standaardset. Dealers en ook andere bezoekers worden van harte uitgenodigd zich op de beurs over de voordelen te laten informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer