Ga naar hoofdinhoud

Distributie witgoed Electrolux Benelux naar De Rooy

De Rooy Distributie zal vanaf 1 januari 2016 de Benelux-distributie verzorgen voor Electrolux Home Products. Vanuit het Distributie Centrum van Electrolux in Alphen aan den Rijn worden alle afnemers in Nederland, België en Luxemburg beleverd.

De Rooy WarehousingDe overeenkomst heeft een geldigheidsduur van ruim drie jaar. De keuze van Electrolux voor De Rooy is met name gebaseerd op de door De Rooy geboden totaaloplossing als ook het feit dat De Rooy een specifiek op distributie van witgoed gericht netwerk in de Benelux heeft wat volledig in eigen beheer wordt uitgevoerd. De Rooy is reeds jarenlang actief in deze markt voor meerdere gerenommeerd witgoed producenten en heeft daarmee een goed en betrouwbaar track record opgebouwd.

Kenmerkend voor opslag en distributie van witgoed is dat dit specifieke handling betreft en men daarom dan ook daar het benodigde equipement daar op moet afstemmen. Combineren met gepalletiseerde producten verhoogt kans op schades en wordt daarom door De Rooy dan ook niet gedaan. De Rooy opereert daarom dan ook een dedicated witgoed-operatie uit.

Electrolux Home Products verkoopt huishoudelijke apparatuur aan consumenten in meer dan 150 landen. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Tot de producten behoren onder andere koel- en vriesapparaten, afwasautomaten, was- en droogautomaten, stofzuigers en keukeninbouwapparatuur van merken als AEG, Electrolux en Zanussi. In de Benelux worden de Electrolux producten gedistribueerd vanuit het centrale Distributie Centrum in Alphen aan den Rijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer