Ga naar hoofdinhoud

Dubbelinterview Mark Harbers (I&W) & Elisabeth Post (TLN)

De transportsector is altijd in beweging en moet dat ook blijven. Daarom moet er aandacht voor belangrijke dossiers als onderhoud van wegen, energietransitie en de vrachtwagenheffing. TTM.nl ging met minister Mark Harbers van Infrastructuur & Waterstaat en Elisabeth Post, bestuursvoorzitter van Transport en Logistiek Nederland, in gesprek over die dossiers, maar ook over de Super Eco Combi. Want er zijn diverse manieren om transporterend Nederland blijvend in beweging te houden. [INHOUD | INDEX TTM2023_1_18}

We hebben voor het interview afgesproken op het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In de vergaderkamer blijken minister Mark Harbers en Elisabeth Post elkaar al goed te kennen.

Mark Harbers (MH): “Wij zijn elkaar al eerder tegengekomen. We zijn lid van dezelfde partij, de VVD.  Dat was In de tijd dat Elisabeth lid van Provinciale Staten was en ik Kamerlid en daarvoor nog wethouder.”

Elisabeth Post (EP): “Dat was tot 2009, toen ben ik begonnen als gedeputeerde. Ik in Noord-Holland en hij zat in Zuid-Holland, in Rotterdam. Maar ook daarna kwamen we elkaar veel tegen. Bij het mobiliteitsdebat in Nieuwspoort bijvoorbeeld en later nog bij de Mobiliteitsalliantie in Amsterdam.”

Premium artikel

Je wilt een Premium  artikel lezen.

  • Log in als abonnee
  • Abonneer om direct onbeperkt Premium artikelen te lezen

Onbeperkt Premium artikelen lezen voor € 4,59 per maand

Bekijk de aanbieding

– Onbeperkt &nbsp Premium &nbsp artikelen lezen op ttm.nl

– Alle edities van TTM.nl digitaal lezen voor € 20,50 per maand

Direct abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer