Ga naar hoofdinhoud

Geïsoleerde Kraker schuifvloertrailer voor Boottrans

De Kraker CF-ISO is een geïsoleerde schuifvloertrailer voor geconditioneerd transport van bijvoorbeeld groenten, fruit, bloemen en planten. Maar ook losgestorte lading kan met de CF-ISO worden getransporteerd. Onlangs werd een nieuwe CF-ISO geleverd aan transportbedrijf Boottrans.

Kraker Boottrans

De uitwendige breedte van de CF-ISO is 2600 mm, de inwendige maat is 2500 mm. Deze laatste maat is gekozen op de vervoer van bloemenkarren. Verder heeft deze trailer geïsoleerde zijwanden. De binnenwanden van de CF-ISO zijn van polyester en speciaal ontwikkeld om de hoge druk van de lading op te kunnen vangen. Onder de kunststofhuid van de binnenwanden zit berkenhout van 6,5mm. De trailer kan naar wens met een koelaggregaat aan de voorzijde worden geleverd. Het meeloopschot is zo ontwikkeld dat de gekoelde lucht effectief door de circuleert. Het rolzeil bestaat uit een binnen- en een buitenlaag met daartussen isolatie.

Aan het Nederlandse transportbedrijf Boottrans heeft Kraker Trailers recent een nieuwe CF-ISO geleverd. De schuifvloertrailer stelt Boottrans in staat om naadloos aan te sluiten op de noodzaak om bepaalde producten onder specifieke condities te vervoeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer