Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink wint Shell Chemicals Europe Haulier of the Year award

Vorige week dinsdag heeft Shell Chemicals Europe Nijhof-Wassink uit Rijssen uitgeroepen tot beste vervoerder van het jaar 2013-2014. Het betreft hier het transport van vloeibare chemicaliën in Europa.

nijhof-wassink
Shell Chemicals Europe heeft Nijhof-Wassink met deze prijs beloond vanwege haar uitzonderlijke hoge score op de operationele uitvoering. De  verschillende meetcriteria die hiervoor worden gehanteerd zijn onder andere het aantal klachten, percentage van on-time delivery en on-time loading, het aantal incidenten, aantal spills en de aangeleverde near misses. Operationele aspecten waar Nijhof-Wassink grote waarde aan hecht en ook veel aandacht aan besteedt om altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Niet alleen is Nijhof-Wassink een betrouwbare partner op het gebied van de ‘Operational Performances’, maar  scoorden zij ook hoog op het gebied van health, security, safety en environment (HSSE) onderwerpen.

Deze eervolle award sluit zeer goed aan op de drive van Nijhof-Wassink om de beste logistieke dienstverlener in hun werkgebied  te zijn. Door in haar werkzaamheden de klant centraal te stellen is Nijhof-Wassink niet alleen voor Shell Chemicals Europe, maar ook voor al haar andere klanten de zekerheid van een zorgeloze productlevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer