Punch organiseert ITT-event • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Punch organiseert ITT-event

Om kennis te maken met nieuwe ICT-ontwikkelingen voor de transportsector organiseert Punch Telematix op donderdag 28 mei het event ‘Innovatie & Technologie in Transportmanagement’. Gedurende de middag en avond worden diverse trends en oplossingen belicht via presentaties en demo’s in de Expo te Houten. De toegang tot het ITT-event is gratis.

CarCubePresentaties worden verzorgd door TLN, KNV, Syntens, Punch Telematix en enkele partners van Punch, waaronder PTV Benelux, LogicWay en de CAPE Group. Zo geeft Peter Sierat, algemeen directeur van TLN, een nadere toelichting op de resultaten van TLN’s automatiseringsenquête 2009. KNV’s directeur Ad Toet gaat dieper in op duurzaamheid en het belang van investeren in innovatieve ICT-toepassingen. Dit laatste – en de rol die Syntens daarbij kan spelen – staat ook centraal in de presentatie van Arnold Monshouwer van het innovatieplatform Syntens. Ook EVO is aanwezig. Bedrijfsadviseur Hans Brink zal spreken over ‘Trends en ontwikkelingen in het wegvervoer’.
Punch Telematix en enkele van haar partners brengen in verschillende presentaties recente ICT-ontwikkelingen naar voren. Zo licht Punch toe hoe 70 procent van de transportkosten kan worden beïnvloed door de inzet van telematica. Dyon van Gaans, directeur van PTV Benelux, bespreekt de mogelijkheden om kosten te besparen met de jongste generatie rit- en routeplanningssoftware. Welke voordelen integratie oplevert en met welke nieuwe oplossingen dit kan worden gerealiseerd, belicht Rob ter Brugge, CEO van de CAPE Group. En LogicWay’s directeur Heino van der Gugten geeft aan hoe het salarisverloop onder controle kan worden gehouden met FleetWatch. Ook praktijkervaringen komen aan bod: Korver Transport en Te Baerts Transport vertellen op 28 mei wat de inzet van de CarCube boordcomputer hen oplevert.
Punch Telematix en 15 van haar partners hebben tijdens Punch’ ITT-event een eigen stand waarop demonstaties worden gegeven van nieuwe toepassingen op het gebied van boordcomputers, ritplanning, navigatie, TMS en vrachtuitwisseling.
Meer info is te vinden op www.punchtelematix.com/nl/itt-event. Ook aanmelden voor het ITT-event kan via deze website.

ITT Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer