Ga naar hoofdinhoud

Realtime monitoring temperatuur bij SFM Logistics  

SFM Logistics uit Bleiswijk, gespecialiseerd in het vervoeren van  bloemen, planten, groente en fruit en andere geconditioneerde producten naar Duitsland, heeft haar combinaties voorzien van realtime monitoring van T Comm Telematics. SFM Logistics heeft hiermee 24/7 inzicht in alle voertuiglocaties, temperaturen in de laadruimtes en alle deuropeningen.

SFM T Comm realtimeSFM Logistics vervoert sinds 2003 geconditioneerde goederen (-25 tot +25 graden Celsius) naar Noord-, Midden- en Noordoost Duitsland, Engeland, België en Luxemburg. Temperatuurbeheersing is voor geconditioneerde producten van groot belang. Met draadloze sensoren van T Comm Telematics wordt het kritische beheerspunt temperatuur van deze temperatuurgevoelige producten continu gecontroleerd.

Borgen voedselveiligheid

Het borgen van de voedselveiligheid heeft voor SFM Logistics hoge prioriteit. Het vervoeren van temperatuurgevoelige producten zoals groente en fruit vereist nauwkeurige controle en naleving van procedures en regelgeving. Het IFS-certificaat (International Food Standard) dat SFM Logistics eerder dit jaar behaalde, toont aan dat SFM Logistics veel belang hecht aan de kwaliteit en voedselveiligheid van de goederen die zij vervoeren. Realtime monitoring van de vervoerscondities middels draadloze sensoren van T Comm Telematics sluit hier naadloos op aan.

Continu inzicht

Wilco de Boer, mede-eigenaar van SFM Logistics: “Voor onze klanten is het uiterst belangrijk onder welke condities hun producten worden vervoerd. Met het systeem van T Comm Telematics kunnen wij onze klanten continu inzicht geven in deze informatie. Zo kunnen ze zien dat de producten onder de juiste condities zijn getransporteerd. Met het systeem hebben we ons serviceniveau verder kunnen verhogen. We weten niet alleen continu waar de producten zijn en wat de condities zijn waaronder ze vervoerd worden, we kunnen ook voorkomen dat deze condities buiten voorgeschreven waarden komen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer