Ga naar hoofdinhoud

Schelpenvervoer per LAG-bulkoplegger

Isoschelp uit Yerseke, een bedrijf  dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes, kocht onlangs een sterk aangepaste LAG-bulkoplegger voor het vervoer van schelpen. De oplegger wordt gebruikt om de schelpen naar de klanten te transporteren.

LAG Isoschelp bulkoplegger

De LAG bulkoplegger voor het schelpentransport is speciaal aangepast. Zo zijn de tank en achterkop van dikker materiaal gemaakt vanwege de hogere slijtage van de schelpen aan de binnenzijde van de tank. Ook de uitloopkraan met een doorsnede van 200 mm is groot genoeg om de schelpen eenvoudig te lossen. Omdat de klanten van Isoschelp  zich vaak in dichtbebouwde gebieden bevinden, hebben de engineers bij LAG hiervoor een korte naloopas gemonteerd. De beweeglijke bulkoplegger manoeuvreert zo nog makkelijker door de nauwe woonwijken. Verder was de gebruiksvriendelijkheid van de oplegger van doorslaggevend belang. Met een doorlopende kist onder de tank en opbergmogelijkheden bovenop de tank, kan de chauffeur ter plaatse altijd beschikken over een groot arsenaal aan losslangen en werkmateriaal.

media_158_98832_media_158_98832_w600Isoschelp is een groeiend bedrijf met meer dan 110.000 klanten. Op een ecologisch verantwoorde manier wint het bedrijf schelpen in. Na veelvuldig zeven en wassen vervoert het bedrijf zijn schelpen per bulkwagen van het schip naar de klant. Hier wordt de schelpisolatie ingespoten in de kruipruimte.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer