Ga naar hoofdinhoud

Van der Struijk en Nijhof-Wassink starten samenwerking in mengvoedertransport

Nijhof-Wassink start een samenwerking in mengvoedertransport met Van der Struijk uit Boxtel. Met de samenwerking wordt er een verdere invulling gegeven aan de wensen van mengvoederproducenten om logistieke partners te hebben die zowel regionaal als grensoverschrijdend een goed netwerk hebben.

Nijhof Wassink Struijk
Vanaf 1 september 2015 werken beide transportbedrijven onder volledige zelfstandigheid een intensieve samenwerking aan voor mengvoedertransport in Nederland en België.

De bulkdivisie van Van der Struijk rijdt voornamelijk voor Agrifirm Belgium. Door deze aanvulling van transportactiviteiten in België is Nijhof-Wassink in staat haar netwerk in de Benelux nog verder te versterken en staat ze nog dichter bij haar klanten. Dit past in de groeiambities van Nijhof-Wassink om zowel op regionaal als internationaal niveau de beste logistieke partner voor haar opdrachtgevers te kunnen zijn.

struijkDe historie van Van de Struijk gaat terug naar 1975 waarbij men al veevoeders en kunstmeststoffen voor Boerenbond vervoerden. Anno 2015 is Van der Struijk met het transporteren van zakgoed met graszaden en kunstmeststoffen één van de hoofdvervoerders van Agrifirm Plant.

Beide transportbedrijven beschikken vanaf 1 september 2015 over een zeer groot aantal mengvoedercombinaties. Deze zijn er zowel in de kleurstelling van de opdrachtgevers als in een neutrale kleurstelling. Deze neutrale combinaties kunnen voor vele verschillende opdrachtgevers in de Benelux en Duitsland worden ingezet. Naast de reguliere gecompartimenteerde mengvoederopleggers heeft men ook de beschikking over (sluis/blaas)kippers, zijlossers, zuigopleggers en walking floors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer