Ga naar hoofdinhoud

Vers & Fijn in zee met Meat Your Own

Logistiek dienstverlener Vers & Fijn uit Nieuwegein is onlangs een samenwerking aangegaan met Meat your own. Het doel van Meat Your Own is het eerlijk vlees direct van de boer mogelijk te maken voor een groter groep consumenten.

VersFijnMeatYourOwn

Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie van food alsmede het logistiek ervan. Meat your own heeft voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en met name de duurzame wijze van distributie, die qua bedrijfsfilosofie goed aansluit op de kernwaarden van meat your own.

Meat your own is een initiatief van innovatie, agro & natuur van ministerie van economische zaken. Zo krijgen de boeren een eerlijke prijs en de consumenten een duurzame keuze. Transparantie en korte ketens zijn de kern. Op www.meatyourown.nl vertellen de 125 boeren over hun bedrijf en kunnen consumenten hun vlees bestellen.

Fijnmazig distributienetwerk

VersFijnDeKrat VWJan de Wilt, coördinator van innovatie Meat your own: ‘We willen de boer ondersteunen om eerlijk prijs te krijgen voor zijn vlees en consument de mogelijkheid te geven voor een duurzame keuze. De samenwerking met Vers & Fijn, met haar fijnmazige landelijke distributie netwerk, maakt dit nu mogelijk op een wijze die het beste bij ons past.” De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren.

“De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelvers oplossingen voor de toekomst,” aldus Leo Nolen directeur van Vers & Fijn. “Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te bedienen,” vult compagnon directeur Muhanad Alsalhi aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer