Foto’s: Nissan toont elektrische e-NV200 Pick-Up • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Nissan toont elektrische e-NV200 Pick-Up

Nissan presenteert met de e-NV200 Pick-Up een absolute primeur tijdens de vakbeurs Ecomobiel 2014, volgende week  plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. De volledig elektrisch aangedreven Nissan e-NV200 Pick-Up is in samenwerking met het Veth Automotive ontwikkeld en per direct in diverse uitvoeringen leverbaar, ook als kipper.

Door de compacte afmetingen en de praktische laadbak is de Nissan e-NV200 Pick-Up zeer geschikt  voor bijvoorbeeld gemeenten, hoveniers reinigingsdiensten en sociale werkplaatsen. Het volledig elektrische bedrijfsvoertuig was al leverbaar als gesloten bestelauto én als vijfzits personenvariant.

De Nissan e-NV200 is leverbaar in vier basisuitvoeringen: Pick-Up Basic, met open laadbak met vaste zijwanden en achterklep; Pick-Up Open laadbak, met open laadbak met aluminium zijborden, die zowel aan beide zijkanten als de achterzijde geopend kunnen worden; Pick-Up Kipper, met kippende platte open laadbak met aluminium zijborden en Pick-Up Veegvuil, met kippende veegvuilopbouw in lichtgewicht kunststof.

De Nissan e-NV200 Pick-Up is optioneel uit te rusten met diverse opties, zoals palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering en laadbakcoating. Het ombouwen van een e-NV200 tot een Pick-Up is mogelijk voor prijzen vanaf 3.650 euro exclusief BTW. De Pick-Up-uitvoeringen zijn ook leverbaar voor de Nissan NV200, de versie met verbrandingsmotor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer