Bovag certificeert Iveco Schouten als 'duurzaam' • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Bovag certificeert Iveco Schouten als ‘duurzaam’

Iveco Schouten heeft als een van de eerste truckdealerbedrijven het fel begeerde ‘duurzaam ondernemen” certificaat weten te behalen. Iveco Schouten heeft hiermee aangetoond dat haar bedrijven aan de gestelde normen voldoen. Bovag controleerde de bedrijven of ze aan de normen voldeden.

Erkend duurzaam logoEr wordt onder andere gekeken of het bedrijf actief bezig is met de inkoop van duurzame energie, of het personeelsbeleid aan de huidige eisen voldoet en het actief bezig is met aanbieden van duurzame producten. Dit is slechts een kleine greep waar truckdealers aan moeten voldoen. “We zijn erg trots dat wij als één van de eerste truckdealers van Nederland, het erkende certificaat duurzaam ondernemen hebben behaald”, aldus algemeen directeur Fred Schouten.
Het minimum aantal te behalen punten is door Iveco Schouten ruimschoots bereikt aldus de Bovag. Naast het leveren van duurzame producten heeft Iveco Schouten aangetoond dat het complete bedrijfsproces voldoet aan de normen. Daarmee is het  ‘duurzaam ondernemen’ certificaat dubbel en dwars verdiend, aldus de brancheorganisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer