Cosmo en Koops in zee met Krone • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Cosmo en Koops in zee met Krone

Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks hebben een samenwerkingsovereenkomst met opleggerfabrikant Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH getekend. Door deze samenwerkingsovereenkomst op het gebied van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan Krone voertuigen, is de dienstverlening van Cosmo Trucks en Koops Furness aan bestaande en nieuwe klanten aanzienlijk vergroot. Krone heeft zich door deze samenwerkingsovereenkomst verzekerd van een aanzienlijke uitbreiding van haar servicenetwerk in Nederland.

Leo la Gro ( l ), Gero Schulze Isfort (m) en Rieks Rozeman ( r ) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. Met onmiddellijke ingang kan men bij vestigingen van Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Krone materieel. Cosmo Trucks is onder andere gevestigd in Leeuwarden, Bolsward, Heerenveen, Steenwijk, Zwolle, Meppel, Hardenberg, Harderwijk, Almere, Utrecht, Woerden, Doetinchem, Winterswijk, Lochem, Apeldoorn, Hengelo en Oldenzaal. De vestigingen van Koops Furness Trucks bv waar Krone service verleend wordt bevinden zich in Duiven, Oss, Nijmegen, Almere, Barneveld, Hilversum, Twello en Varsseveld.

Rieks Rozeman, directeur Cosmo Trucks & CT International en Leo la Gro, directeur Sales & Marketing Cosmo Trucks & CT International, zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking. “De Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks vestigingen zijn officieel Krone Servicedealer geworden. Een prachtige stap in onze one-stop-shopping formule. Wij kunnen binnen Nederland vervoerders met Krone materieel kortere aanrijdroutes en kortere onderhoudstijden bieden, waardoor de transportondernemer tijd en geld bespaart. Daarnaast is het een logische uitbreiding op ons totale leverings- en dienstenpakket. Het is extra bijzonder, dat wij deze samenwerkingsovereenkomst hebben kunnen sluiten voor zowel de Cosmo Trucks als de Koops Furness Trucks vestigingen, beide onderdeel van Koops Furness nv, één van de grootste automotive ondernemingen in Nederland. Daarmee zijn wij direct één van de grotere Krone Servicedealers binnen Nederland.”
Directeur Sales & Marketing, Gero Schulze Isfort van Krone omschrijft het samenwerkingsverband als ‘een belangrijke stap voor Krone’ om hun servicenetwerk in Nederland te optimaliseren. “Door gebruik te maken van het service- en verkoopnetwerk van Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks, is dit voor beide partijen een ideale uitgangspositie. Kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid zijn de sterke punten van onze nieuwe Nederlandse partner. En omdat dit ook de uitgangsprincipes van Krone zijn, zijn wij van mening dat we in Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks een ideale partner gevonden hebben”.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer