Ga naar hoofdinhoud

DAF XF FAW blijkt verdraaid handig

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we voor het eerst kennismaakten met DAF’s nieuwste FAW, of te wel de 8×4 tridemasser. Dat was in het voorjaar van 2019, toen de wereld er heel anders uitzag. Veel is sindsdien veranderd, maar de prestaties van de DAF FAW niet. [INHOUD | INDEX TTMnl2021_1_22]

We maakten voor het eerst kennis met DAF’s nieuwste constructiesegment in het voorjaar van 2019, in een zonnig Malaga. Zucht, das war einmal, de tijd van introducties in het verre buitenland ligt al een tijdje achter ons. Zelfs de verbruikstesten die we als TTM.nl in Duitsland rijden kunnen momenteel niet plaatsvinden. Vervelend als we het hebben over nieuwe trekker-oplegger combinaties, maar het span dat we vandaag gaan rijden leent zich niet zo goed voor een ‘elke druppel telt’-benadering. Dus maken we van een ‘officiële’ test maar een fijne rij-impressie binnen onze landsgrenzen.

Voor abonnees

Het artikel dat je probeert te lezen is voor abonnees
Voor abonnees artikelen zijn alleen toegankelijk voor digitaal en compleet abonnees van TTM.nl.

  • >> Log gratis in als abonnee van TTM.nl
  • >> Abonneer om onbeperkt voor abonnees artikelen en digitale magazines te lezen

Digitaal abonnement

Voor slechts € 20,50 per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer