Ga naar hoofdinhoud

DAF CF met Dijssel tankopbouw

Onlangs leverde Cosmo Trucks Hengelo een mooie DAF van het type FAN CF75.310 DC aan Eurol te in Nijverdal. De tankopbouw van het voertuig met een totale capaciteit van 22.000 l is verzorgd door Dijssel uit Soest.

DAF CF tankwagen Eurol Dijssel 01

Het bijzondere aan deze tankwagen is dat Eurol er zowel smeermiddelen als koel- en ruitensproeiervloeistof mee kan vervoeren. In het voorste gedeelte bevinden zich zes compartimenten voor smeermiddelen en in achterste gedeelte zijn twee compartimenten te vinden voor koel- en ruitensproeiervloeistof. Deze DAF FAN CF75 is onder andere uitgerust met een 9 tons vooras, As-Tronic versnellingsbak, aslastbewaking, front- en achterzichtcamera en voorzien van navigatie.

Eurol is een Nederlandse producent van smeersmiddelen. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeier-,koel-,rem-, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings. Eurol richt zich met name op de tweewieler- en motorsector, de automotive sector, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en watersport.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer