Drie man Michelin op rampvlucht Air France • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie man Michelin op rampvlucht Air France

Stukje bij beetje wordt meer duidelijk over de rampvlucht AF447 van Air France die maandag neerstortte in de Atlantische Oceaan. In het vliegtuig zaten onder meer drie mensen van Michelin.

AirFrance vluchtschema Op de vlucht, die vloog van Rio de Janeiro naar Parijs, zaten twee Braziliaanse managers van Michelin. Een van hen was Luiz Roberto Anastacio (50), de president van Michelin Zuid Amerika. Hij was sinds 4 mei werkzaam in deze functie en vloog naar Parijs om andere topmanagers te ontmoeten. Hij werkte 27 jaar voor Michelin.

Antonio Gueiros was werkzaam bij Michelin Brazilië als director information systems. Hij zou in Parijs een computerseminar bijwonen. Gueiros werkte 20 jaar voor Michelin.

De derde omgekomen employee is de Franse Christine Pieraerts (28). Zij was bij Michelin in het Franse Clermont Ferrand werkzaam als ingenieur.

Op de rampvlucht zaten nog meer mensen uit de automotive- en aanverwante branches. Ook Neil Warrior, directeur public relations van Mazda Motor Europe, was aan boord, evenals Erich Heine, topman van de Braziliaanse tak van ThyssenKrupp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer