Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Een trucklading modder in je slaapkamer

2009 was voor velen een bewogen jaar, maar zeer zeker voor mevrouw Van der Koogh uit Alblasserdam. Op 14 mei van dit jaar kwam een vijftig ton zware vrachtauto met slib haar slaapkamer aan de Oost-Kinderdijk binnen.

modderWat gebeurde er precies: rond zes uur ‘s morgens vloog om nog steeds onbekende redenen een vrachtwagen uit de bocht, die werd bestuurd door een 37-jarige chauffeur uit Nieuw-lekkerland. De auto raakte het huis van Van der Koogh waardoor het voertuig kantelde en een eind over de weg schoof. Hierdoor werd zo’n dertig ton slib uit de truck tegen de voorgevel van de slaapkamer gekwakt.

 “Ik was net wakker en stond op het punt op te staan. Opeens hoorde ik een geweldige klap. De gevel klapte eruit, mijn bed brak in tweeën, het matras schoot omhoog, meubels vlogen over me heen en de brokken puin belandden onder het bed. Mijn hele kamer zat onder de bagger en even daarna zag ik één groot vuurwerk doordat de stroomdraden in de muur braken”, beschrijft de oud-notaris de situatie. Na een dag herstel- en opruimwerkzaamheden was het huis, op één kamer na, weer bewoonbaar en sliep Van der Koogh ‘gewoon’ weer thuis. Lees meer over de ervaringen van mevrouw van der Koogh op Klaroen.nl en bekijk hieronder de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer