Iveco showt Truck of the Year 2013 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco showt Truck of the Year 2013

De Iveco Stralis Hi-Way Stralis is de eye-catcher op de Iveco stand tijdens Transport Venray. Iveco zal een drie-assige trekker met voorloopas in TXP uitvoering presenteren.

IvecoEen van de redenen waarom de Stralis door de uit 25 jurleden bestaand jury werd uitgekozen is de Hi-eSCR technologie van Iveco voor Euro VI. Daarbij vindt nabehandeling van de uitlaatgassen plaats zonder toepassing van EGR. Iveco claimt voor de nieuwe truck een vermindering van de Total Cost of Ownership tot 4 procent. Er is keuze uit verschillende nieuwe motoren zowel Euro 5 / EEV als Euro 6 en uit drie verschillende basis cabine types. Nieuw is ook het Ivecoconnect Fleet systeem dat fleetmanager de mogelijkheden biedt om de prestaties van iedere individuele chauffeur te evalueren. Voor de chauffeur biedt de cabine een verbeterd comfort met verschillende nieuwe voorzieningen: bediening telefoon aan het stuur, Touch screen, driving style evaluation, luxe stoel met extra ventilatie, bed met lattenbodem, twee opbergvakken met slot, grote koelkast en gebruik van materialen voor bekleding en dashboard van zeer hoge kwaliteit.

Op de Iveco stand zal ook een Daily met aardgasmotor aanwezig zijn. De Daily CNG Natural Power die op methaangas loopt, levert 136 pk en 350 Nm. koppel. De lage emissiewaarden (de laagste in zijn klasse) en de geringe roetuitstoot maken de Daily CNG Natural Power uitstekend geschikt voor stadsdistributie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer