Ga naar hoofdinhoud

Truckland levert maatwerk Iveco’s aan RuhrGold

Truckland heeft drie Iveco’s geleverd aan bierbrouwer RuhrGold Nederland. Het ging om maatwerk Daily’s, uitgekiend opgebouwd voor een brede inzet.

RuhrGold kiest vanuit kwaliteit, betrouwbaarheid en service voor het -deels- zelf bezorgen van de producten. Voor het kelderbier is dagelijks vanaf de brouwerij een tankwagen naar de klanten onderweg. Deze  DAF trekker-oplegger verzorgt de grote zendingen vanuit Duitsland naar Nederland. Dat kunnen de 50 en 20 liter fusten zijn, maar ook pallets met de 33 en 50 cl flesjes kratten met de verschillende producten.

In samenwerking met onafhankelijk adviseur/intermediair Cor de Mooij, BE Combi en Rob de Koning van Truckland Schiphol zijn voor de Nederlandse distributie ook drie Iveco Daily’s samengesteld en geleverd. Als basis voor de bakwagen is gekozen voor het 50C18A8 chassis met een extra derde as en de 3500+ opbouw van BE Combi Vuren. Dit is een wendbare, compacte 7 tons transportoplossing, die met een BE-rijbewijs gereden mag worden. De beide andere Iveco’s zijn van het type 40C18A8 en uitgevoerd als trekker met eveneens door BE Combi ontwikkelde opleggers, waarvan er een is uitgevoerd met een koelinstallatie. Alle drie de Iveco’s zijn voorzien van een Hi-Matic 8 traps volautomaat, lederen stuur, DAB-radio, Bluetooth, cruise control, elektrische bediening van de spiegels, een automatisch geregelde airco, de 170 cc-compressor ten behoeve van de airco/ koeling, een 3-voudig verstelbare en geveerde bestuurdersstoel met lende- en armsteun plus een stuurbediening van radio en handsfree telefoon. Kortom drie rijk uitgeruste en op de transportbehoeften afgestemde voertuigen. Waarvan volgens de kopers de prijs-kwaliteitverhouding ook nog eens prima voor elkaar is. Het spreekt voor zich dat Truckland Schiphol voor het onderhoud van de voertuigen zorgt. De Iveco’s worden ingezet voor de bezorging van de verschillende bieren, maar ook voor de beschikbare mobiele bars, koelkasten, parasols en andere promotiemiddelen met het RuhrGold merkbeeld er op die gebruikt worden op evenementen..

RuhrGold is een biermerk waarvan de oorsprong in Duitsland ligt. Het wordt gemaakt bij een particuliere brouwer in Marsberg-Sauerland. Deze meer dan 150 jaar bestaande familiebrouwerij beschikt daar over meerdere eigen waterbronnen, die als basis fungeren van de sinds 2015 ook in ons land verkrijgbare RuhrGold producten. In Rijsenhout staat het hoofdkantoor van RuhrGold Nederland dat vooralsnog zowel Pils, Radler (met echt citroensap), een meervoudig bekroonde Weizen en in deze tijd van het jaar Bockbier onder de naam RuhrGold levert aan de horeca, evenementen, speciaalzaken en sportkantines.

Jac van de Velde is Logistiek Manager van RuhrGold Nederland. “De kracht van RuhrGold is de natuurzuivere samenstelling en de karakteristieke smaak. De natuurlijke grondstoffen komen uit Duitsland en worden daar volgens het strenge en gewaardeerde ‘Reinheitsgebot’ door vakmensen verwerkt. Dat garandeert een topproduct dat wij tegen een goede prijs op de markt brengen. In Nederland doen we dat deels zelf en wordt de fijnmazige distributie verzorgd door bedrijven zoals Lijfering met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Verder exporteren we RuhrGold inmiddels ook naar landen als: Kenia, Ghana en China. Om in te spelen op de klantenvraag ontwikkelen wij momenteel ook een 0,0% variant.”   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer