Ga naar hoofdinhoud

Lamberet SR2 Greenliner voor JAC op ‘t Hof

JAC op ’t Hof Transport uit Hansweert heeft onlangs een nieuwe Lamberet SR2 Greenliner koeloplegger in gebruik genomen. De trailer werd geleverd door Carrosserie Elenbaas uit Poortvliet. importeur van Lamberet.
Lamberet SR Greenliner voor Jac op 't Hof TransportKo op’t Hof,  directeur van JAC Op ’t Hof, zal de oplegger onder andere  gaan inzetten voor zijn groepagedienst naar Frankrijk. Verder is de Lamberet oplegger multifunctioneel inzetbaar met zijn K-waarde van 0.36 (deze isolatiewaarde resulteert in minder draaiuren van de koelunit dus minder brandstof verbruik en onderhoudskosten). Dat maakt de oplegger uitermate geschikt  voor zowel gekoelde als diep gevroren goederen .

De afgeleverde oplegger heeft inclusief opties en koelunit een gewicht van 7800 kg. De oplegger is uitgerust met een modulair  chassis en zelfdragende boxconstructie. Het gewichtsvoordeel is terug te zien in het brandstofverbruik (van de truck) en het netto laadvermogen wat een dagelijks terugkerende positieve factor is.

JAC op 't Hof Transport uit Hansweert heeft onlangs een nieuwe Lamberet SR2 Greenliner koeloplegger in gebruik genomen. De trailer werd geleverd door Carrosserie Elenbaas uit Poortvliet. importeur van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer