Foto's: Pacton containeropleggers voor RosiervandenBosch • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Pacton containeropleggers voor RosiervandenBosch

Opleggerfabrikant Pacton leverde onlangs de laatste in en serie van 7 opleggers af aan RosiervandenBosch, die de trailers toevoegt aan de verhuurvloot. Deze containeropleggers zijn geschikt voor het transport van high cube 40ft en 45ft containers. Om dit te realiseren valt de voorste vergrendelbalk ook op twee posities in de nek te plaatsen.

Om het chassis zo licht en sterk mogelijk te maken is het geheel samengesteld uit hoge sterkte 700 MC Domex staal. Onder het chassis zijn een tweetal palletkisten gemonteerd. In de wielbasis een palletkist met ruimte voor 24 pallets, achter het asstel een palletkist voor 8 pallets. Naast een enorme bergruimte zorgen de zwart gespoten kistdeksels ook voor een afgewerkt uiterlijk.

De opleggers zijn voorzien van 3 stuks 9-tons SAF assen met schijfremmen en 385/65 R22.5 Goodyear banden. Door de asafstanden van 1.310/ 1.410 kunnen de opleggers ook in Duitsland 27 ton op de assen krijgen.

Het leeggewicht van de opleggers bedraagt 4.160 kg inclusief alle genoemde opties en met normale stalen velgen en ketels. Dit betekent een nuttig laadvermogen van bijna 35.000 kg.

RosiervandenBosch is MAN-dealer met vestigingen in Tiel, de Meern en Schelluinen. Het bedrijf biedt ook leasing en verhuur van transportmiddelen. De nieuwe opleggers zijn aan de verhuurvloot toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer