Meller Flow Trans failliet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Meller Flow Trans failliet

Meller Flow Trans uit Oosterhout is failliet. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in allerhande componenten voor vrachtwagens, heeft de afgelopen jaren te kampen gehad met teruglopende omzetten en verlies. Dat meldt BN/De Stem.

Meller Flow TransCurator Jan Verwiel van Puur Advocaten in Breda noemt Meller Flow Trans in de krant een “grote partij in Nederland als het gaat om lieren voor vrachtwagens en compressoren.” De jaarlijkse omzet van het bedrijf bedroeg anderhalf miljoen euro. Meller Flow Trans is volgens BN/De Stem in handen van de familie van Doorne, van DAF-faam. “Ze hebben een goed gevulde portefeuille en ik heb goede hoop op een doorstart. Een aantal geïnteresseerde partijen heeft zich inmiddels gemeld”, aldus Verwiel.

Meller Flow Trans heeft ook dochterondernemingen in Engeland en Duitsland. Die vallen niet onder het nu uitgesproken faillissement. Er zijn vijftien mensen werkzaam bij de Oosterhoutse onderneming. Zij worden maandag bijgepraat door Verwiel over hoe het verder gaat. De curator verwacht binnen één à twee weken meer duidelijkheid te kunnen geven over een eventuele doorstart.

Bron: BN/De Stem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer