Ga naar hoofdinhoud

Navigatie en airco voor Mercedes-Benz trucks

Mercedes-Benz heeft het programma accessoires voor haar trucks uitgebreid met onder meer een op trucks toegespitst navigatiesysteem en een op het dak gemonteerd airconditioning systeem.

Mercedes-Benz trucknavigatieSpeciale trucknavigatiesystemen zijn sterk in opkomst, en ook Mercedes-Benz kan nu een dergelijk systeem bieden. Het portable navigatiesysteem is ontwikkeld door Daimler en Harman Becker en houdt rekening met de afmetingen van de truck en gegevens rond trailer, gewicht en eventueel gevaarlijke lading. Truckstops en truckwashes worden aangegeven, net als tolwegen en -poorten en alle servicepunten van Daimler. TMC is inclusief. Het kaartmateriaal is van Navteq. Het navigatiesysteem is voorzien van een afstandsbediening, maar kan ook met voicecontrol bestuurd worden.

Mercedes-Benz MB Cool Air 800

Nieuw in het accessoireprogramma is ook een nieuwe airconditioning, waarbij de unit op de plek komt van het open dak in de Actros Megaspace of L-cabine met hoog dak. De zogeheten MB Cool Air 800 is eveneens leverbaar voor de Axor en Atego en kan ook bediend worden met een afstandsbediening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer