Ga naar hoofdinhoud

Turbo’s Hoet lanceert onderdelendivisie voor de trucksector

Turbo’s Hoet breidt haar activiteiten in Nederland per direct verder in de breedte uit met de lancering van een compleet nieuwe onderdelendivisie voor de truckbranche. Met deze nieuwe parts divisie legt Turbo’s Hoet zich toe op de import, export en distributie van truck- en traileronderdelen, om met name voor grote fleetowners en garageketens als centrale leverancier te fungeren.

Tot dusver stond Turbo’s Hoet binnen de Nederlandse automobielindustrie vooral bekend als één van de grootste leveranciers van revisieturbo’s en nieuwe turbo’s van de merken Garrett, BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Met de nieuwe parts tak gaat Turbo’s Hoet echter de breedte in, met als doel om grote wagenparken en garageketens volgens het one-stop-shopping te beleveren met een compleet onderdelenprogramma voor alle bekende truck- en trailermerken. Met een aanbod variërend van cilinderkoppen, complete motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen en luchtdrukcomponenten tot aan starters, alternatoren en tal van andere parts.

Turbo Hoet voor trucksector

“Met deze nieuwe truck parts divisie bieden wij een complete werkplaatsondersteuning, variërend van de modernste diagnosetools voor alle bekende truckmerken tot aan de daadwerkelijke levering van de onderdelen,” verklaart Olaf Velthuis, directeur van Turbo’s Hoet Parts. “Turbo’s Hoet gaat met name de grotere wagenparken en truckgarageketens rechtstreeks beleveren, waarbij we hen de keuze bieden uit een compleet aanbod aan revisie, OEM- of originele onderdelen.”

Internationale keten

Met de lancering van de truckonderdelendivisie in Nederland breidt Turbo’s Hoet het internationale parts netwerk verder uit. In België, Frankrijk en diverse Oosteuropese landen is Turbo’s Hoet binnen de aftersalesmarkt voor trucks al jarenlang een gekende leverancier van kwaliteitsonderdelen. Dankzij dat uitgebreide netwerk profiteert Turbo’s Hoet van scherpe inkoopcondities bij de producenten van nieuwe en vervangonderdelen, waardoor Turbo’s Hoet zeer concurrerende tarieven kan hanteren.

De nieuwe truck parts divisie van Turbo’s Hoet wordt officieel gelanceerd tijdens de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg (9 t/m 11 april aanstaande).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer