Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek: Geef jij in de toekomst het stuur uit handen?

Het Europese project Drive2TheFuture richt zich helemaal op de toepasbaarheid van autonoom rijdende voertuigen. Maar wat vinden de bestuurders daar eigenlijk van? Willen zij het stuur wel uit handen geven? Doe nu mee aan  het onderzoek en laat je stem horen!

In de nabije toekomst gaat het vervoer veranderen. Momenteel zijn er al meer en meer geautomatiseerde systemen die chauffeurs assisteren bij het rijden. In de nabije toekomst wordt konvooi rijden, in combinatie met communicatie met slimme verkeerslichten, ook steeds vaker mogelijk. In hoeverre voelen andere weggebruikers zich comfortabel met al deze ontwikkelingen?

Dat is de vraag die centraal staat in het Europese onderzoek  ‘Drive2theFuture’. Het is belangrijk dat dit onderzoek niet alleen door consumenten, maar ook door professionele weggebruikers wordt ingevuld.

Ga daarom nu naar het onderzoek en laat je stem horen!

Het onderzoek is beschikbaar in het Nederlands, maar ook in andere talen, kan volledig anoniem worden ingevuld en duurt ongeveer 10 minuten.

Bron: TLN

2 reacties op “Onderzoek: Geef jij in de toekomst het stuur uit handen?

  • Big Rick

    Ik geef hem graag uit handen,als ik ooit nog met pensioen ga…

  • Jaap

    Levensgevaarlijk. Techniek is nog niet voldoende. Kijk naar aantal ongevallen van de Tesla en Google auto. Waardeloos, laat de CEO/directeur maar lekker achter het stuur zitten om enkele centen te besparen. O nee dat gaat niet hun wekker werkt niet voor 8:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer