TimoCom heft IP-beperkingen op tot 1 juli • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TimoCom heft IP-beperkingen op tot 1 juli

TimoCom heft tot 1 juli haar IP-beperkingen op. Zo is de vracht- en opslagbeurs voor nieuwe registraties tot 1 juli van dit jaar gratis.

Het coronavirus heeft verstrekkende gevolgen voor de hele Europese Gemeenschap. Het stelt de logistieke sector voor nieuwe uitdagingen om de werking van de toeleveringsketens en de bevoorrading van alle Europeanen te blijven garanderen. Tegelijkertijd heeft het ook grote economische gevolgen voor de transport- en logistieke bedrijven.

TimoCom wil in de huidige omstandigheden directe hulp bieden. “We verwijderen daarom tijdelijk alle IP-beperkingen op onze licenties. Na controle van het nieuwe IP-adres geven we onze gebruikers zo toegang tot ons systeem – inclusief vracht- en opslagbeurs – vanuit hun thuiskantoor. Bovendien kunnen degenen die zich nu voor het eerst registreren, gratis en zonder contractuele verplichting gebruik maken van onze diensten tot 01.07.2020. Vooral in het geval van kortstondige bottlenecks of storingen in de bevoorrading en de behoefte aan opslagruimte kunnen snel oplossingen worden gevonden vanuit het bestaande klantennetwerk”, licht TimoCom toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer