TLN wil transportcapaciteit beter matchen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TLN wil transportcapaciteit beter matchen

Transport en Logistiek Nederland wil de transportcapaciteit in Nederland, vraag èn aanbod, beter matchen in de Coronacrisis.

Webwinkels, supermarkten en ook andere deelsectoren gaan extra drukke tijden tegemoet. Meer nog dan in andere jaren is er met het zicht op de feestdagen behoefte aan voldoende transportcapaciteit. Tegelijkertijd hebben transporteurs door de coronacrisis problemen om roosters passend te krijgen. Ziekte werknemers en quarantaineverplichtingen eisen hun tol.

TLN wil helpen door vraag en aanbod duidelijker in beeld te brengen. Zo kunnen kleinere transportondernemers hun collega’s uit de brand helpen. Zeker als zij doorgaans werken voor sectoren die door de crisis hard zijn getroffen, zoals evenemententransport of bevoorrading van horeca. Voor hen is extra werk juist een uitkomst in economisch moeilijke tijden.

“Help elkaar waar dat mogelijk is. Dat is in het belang van de totale transportsector. Het mes snijdt aan twee kanten. Heb je behoefte aan extra capaciteit? Meld het en wij gaan kijken of er passend aanbod is. Mail naar akort@tln.nl en je krijgt binnen een werkdag antwoord”, aldus TLN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer