HSF Logistics eindelijk overgenomen door DFDS Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

HSF Logistics eindelijk overgenomen door DFDS Logistics

De Nederlandse logistiek dienstverlener HSF Logistics is overgenomen door DFDS Logistics. Wacht eens even, dat was in januari van dit jaar toch al zo? Ja, dat klopt, maar de Europese Commissie heeft er ruim zeven maanden over gedaan om de deal, waarbij een overnamesom van 300 miljoen euro gemoeid was, goed te keuren.

Destijds werd gedacht dat die goedkeuring drie maanden zou duren, maar het duurde dus veel langer. De Europese Commissie had nogal wat vragen voor DFDS en dat is niet zo gek, want met HSF Logistics wordt een bedrijf overgenomen met bijna 2000 werknemers en een wagenpark van vele honderden trucks en opleggers. HSF Logistics Group is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van koelketenlogistiek aan vleesproducenten en andere voedselproducenten die temperatuurgecontroleerde bevoorradingsketens exploiteren.

De afronding van de transactie zal naar verwachting op 14 september 2021 plaatsvinden. Informatie over de integratie en de verwachte financiële gevolgen van de transactie zullen worden opgenomen in de aankondiging van de afronding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer