Ga naar hoofdinhoud

Reining Transport opent 4e vestiging in Duitsland

Logistiek dienstverlener Reining breidt uit en neemt met ingang van 15 april a.s. haar inmiddels vierde steunpunt in Duitsland in gebruik. Deze nieuwe locatie van Reining bevindt zich in D-86673 Bergheim, onder de rook van Ingolstadt (Beieren).

Vanaf deze nieuwe locatie gaat Reining starten met een tiental voertuigen geschikt voor open en gesloten wissellaadbakken. Reining gaat deze voertuigen inzetten in de distributie van volumineuze goederen voor haar opdrachtgevers in de bouw- en verpakkingssector in Beieren en Baden Württemberg. Alle voertuigen zijn zodanig geconstrueerd dat ze een eigen heftruck kunnen meenemen op zowel de motorwagen, als op de aanhanger. Hierdoor kunnen de chauffeurs de goederen zelfstandig afleveren in binnensteden en op bouwlocaties.

De opening van deze locatie past in de strategie van Reining om transporten uit te voeren op steeds kortere afstand. Reining heeft daartoe haar netwerk in de afgelopen jaren vooral uitgebreid in Duitsland. Het werkgebied van Reining omvat de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Noord Italië.

Reining is gespecialiseerd in volumetransporten. Het wagenpark omvat 350 voertuigen, waarvan 320 in Duitsland zijn geregistreerd. Daarnaast heeft Reining een groot aantal variaties in typen voertuigen, waaronder een tiental LZV’s. Reining mag zich rekenen tot een van de grotere dienstverleners in dit specifieke segment van transport.

Eind vorig jaar vertelden Gerrit Hes en Edwin Flikkema van Reining over het wagenpark van Reining Transport en de keuzes die gemaakt worden voor onder meer activiteiten in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer