Ga naar hoofdinhoud

St vd Brink als eerste met ISO9001:2015 certificaat

St vd Brink is als eerste logistieke dienstverlener in agri, food en feed door TÜV Nederland gecertificeerd voor de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Na de audit in februari 2016 op de verschillende vestigingen van St vd Brink, is afgelopen woensdag het certificaat door Jaap-Jan Brugman Business Developer Agrifood TÜV Nederland uitgereikt aan Gerrit Jan Mulder, directeur van St vd Brink.

BrinkAls betrokken en innovatieve familieonderneming blijft St vd Brink naar eigen zeggen de klant centraal stellen, waarbij continue het proces wordt verbetert. Ook TÜV Nederland bevestigt deze statements met het nieuwe ISO 9001:2015 certificaat.

Al snel nadat bekend was dat er een nieuwe ISO9001 norm zou komen is Henk Jan Schuiteman, kwaliteitsmanager van St vd Brink samen met de adviseur gestart met het opstellen van het nieuwe kwaliteitsmanagementsysteem. Danny Ritzky van Ritzky Organisatieadvies uit Amsterdam heeft veel tijd en energie gestoken om St vd Brink te helpen bij het nieuwe kwaliteitsmanagementsysteem voor al haar locaties. Uiteindelijk is dit goed gelukt. De soepel verlopen audit door TÜV Nederland heeft dit bevestigd. Hiermee is St vd Brink nog beter voorbereid op de toekomst.

TTMnl_2016_1_44_foto (7)St vd Brink is zeer te spreken over de samenwerking met TÜV Nederland voor de ISO9001 certificering. Henk Jan Schuiteman: “De betrokken en pragmatische aanpak die veel certificeerders beloven, maakt TÜV Nederland echt waar. De auditoren zijn kritisch, betrokken en verstaan hun vak goed. Hierdoor is er een duidelijke meerwaarde voor St vd Brink geleverd door de auditoren van TÜV Nederland.”

Jaap-Jan Brugman van TÜV Nederland is trots op St vd Brink dat zij in een relatieve korte tijd een nieuw goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem heeft ingevoerd. “Het is belangrijk dat wij als certificeerder het vertrouwen in de organisatie hebben dat zij te allen tijde de goede dingen blijft doen om aan de klanteisen te voldoen. Bij St vd Brink bestaat daar op dit moment geen twijfel over en vol vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet. ”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer