Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe DAF’s voor Troost

Troost Transport uit Middelharnis kreeg onlangs van dealer Best Trucks onlangs drie nieuwe DAF’s XF 460 6×2 afgeleverd.

troost3“Onze vloot telt 82 voertuigen. Negen daarvan zijn een DAF”, zegt Wim van de Polder, Algemeen Directeur van Troost Transport. “Vertrouwen in het product en in de service spelen een rol bij de keuze om meer DAF’s in te zetten. Mobiel blijven is voor temperatuur gecontroleerd transport belangrijk. We hebben goede ervaringen met de betrouwbaarheid van DAF. De relatie met de dealer speelt daarbij ook een rol. Mocht het nodig zijn, dan moeten we te allen tijde kunnen rekenen op ondersteuning en service. Daarin hebben we het volste vertrouwen.”

Troost Transport vervoert een breed scala aan chemicaliën en food-producten waarvan de temperatuur constant gehandhaafd dient te blijven, waaronder dus ook verse vis. Het bedrijf investeert momenteel flink in uitbouw van activiteiten en in vervanging en uitbreiding van het wagenpark. “Ontzorgen van de klant staat centraal. Dat betekent ook de inzet van meer Genset chassis en focus op crossdocking en warehousing”, aldus Van de Polder.

 Bij de verdere uitbreiding van het wagenpark geniet DAF de voorkeur. Van de Polder: “Met de nieuwe generatie heeft DAF mooie stappen gemaakt met comfort en techniek, bijvoorbeeld met Adaptive Cruise Control. Ook de afwerking en inrichting van de cabine is doordacht. Wat brandstofefficiency betreft vinden we het een mooi gebaar van DAF om een cheque cadeau te doen voor een Code 95-chauffeurstraining. We zijn ervan overtuigd dat de chauffeurs dan maximaal rendement leren halen uit de nieuwe vrachtwagens. Tot slot rijden we als Nederlands bedrijf ook graag met Nederlandse producten, dus met DAF.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer