Ga naar hoofdinhoud

Gratis vrachtbeurs Cargotrax van start

Afgelopen week heeft zanger/chauffeur Henk Wijngaard  samen met transportbedrijven Groenewold en Wind Transport en eigenaar Roel van Bennekom de opening verricht van www.cargotrax.eu. Cargotrax is een gratis online dienstenplatform van en voor transporteurs, verladers en producenten in 48 Europese landen.

cargotrax
Cargotrax maakt het daarmee mogelijk voor elk bedrijf die vracht vervoert of wil laten vervoeren, hoe groot of klein ook, om via een netwerk van 400.000+ transporteurs en 2.550.000+ verladers en producenten vrachten te zoeken en aan te bieden in geheel Europa, zowel nationaal als internationaal.

Tot voor kort was dat volgens Cargotrax uitsluitend mogelijk bij internetbedrijven waarbij een abonnement moet worden afgesloten van gemiddeld  1.000 euro per jaar. De diensten van Cargotrax zijn zoals gezegd gratis.  De website is IOS en Android geschikt zodat de transporteur zelfs onderweg vrachten kan zoeken of aanbieden. Cargotrax kent onbeperkte login accounts en is in 8 talen beschikbaar. De website is gebruiksvriendelijk en efficiënt ingericht waarbij het gemak van de gebruiker voorop staat. Via de website kunnen vrachten  met Google Maps worden gezocht en geselecteerd op land/plaats, binnen een aangegeven straal van 10, 25, 50, 100 en 200km,  beschikbare laadruimte, laaddatum en soort vrachtwagen. Vervolgens verschijnen alle vrachten in beeld volgens de geselecteerde  criteria. Voordat een nieuwe gebruiker is aangemeld zal hij door Cargotrax worden gescreend.

Eén reactie op “Gratis vrachtbeurs Cargotrax van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer