Honderd Kögel RoRo-trailers voor Smeets Ferry • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Honderd Kögel RoRo-trailers voor Smeets Ferry

Smeets Ferry uit Alblasserdam heeft 100 Kögel RoRo schuifzeil trailers aangeschaft bij Truck en Trailer Groep Nederland, importeur van Kögel trailers in Nederland. Het betreft 63 trailers die worden vervangen en een uitbreiding van 37 trailers.

smeets-ferryDe keuze voor Kögel trailers is gemaakt op basis van producteigenschappen en kwaliteit. De trailers worden uitgevoerd in de Benelux uitvoering. Hierbij hebben de trailers 4 tons kantbalken, 4 tons sjorogen en doorgestoken dwarsliggers door de hoofdliggers, waardoor de hardhoutenvloer met Omegaprofiel de volledige ondersteuning heeft. Dit resulteert in een maximale inwendige hoogte. Tevens heeft de Benelux-uitvoering een 15 tons nek met een dikte van 120 mm.

Speciaal voor dit project is Kögel een samenwerkingsverband aangegaan met Valx assen. Valx assen kennen de laagste onderhoudscijfers in de markt. Valx assen hebben zich de afgelopen jaren bewezen als zeer betrouwbare assen van hoge kwaliteit. Het ontwerp met gedetailleerde innovatiezorgen voor een optimale performance en stabiliteit. Deze assen bieden een hoge mate van efficiency, thermische en mechanische stabiliteit ,samen met een constante en voorspelbare remeigenschap.

Truck en Trailer Groep Nederland (TTGN) is de importeur van Kögel trailers in Nederland. Met 4 autonome servicevestigingen in Lochem, Waalwijk, Echt en Rijnmond, 4 partsvestigingen in Beverwijk, Zwolle, Waalwijk en Bergschenhoek én 26 aangesloten truck- en trailerservice vestigingen van Mercedes-Benz heeft TTGN een volledige dekking in Nederland. De trailers worden geleverd door Truck en Trailer Groep Rijnmond, daat zeer recent haar nieuwe pand in Dordrecht in gebruik heeft genomen.

Smeets Ferry is opgericht in 1988 door Laurentius Smeets. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in transport, logistiek, expeditie- en ferryverkeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer