Johan Bazuin nieuwe sales manager ZF • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Johan Bazuin nieuwe sales manager ZF

ZF Services Nederland heeft in Johan Bazuin (39) de versterkende factor gevonden voor het Management Team. Johan Bazuin start op 13 maart 2017 en neemt de verantwoordelijkheden over van zijn voorganger Jaap Verweij.

Als echte automotiveman heeft Johan Bazuin een geweldige passie voor motorsport zoals Formule 1 en MotoGP. Toen hij in 2001 de HTS Autotechniek afrondde, werkte hij lange tijd bij Allison Transmission Europe. Daar bouwde hij een groot internationaal netwerk op met voertuigfabrikanten en eindgebruikers in toepassingen zoals bussen, brandweervoertuigen, huisvuilwagens en defensiematerieel. Hierna werd hij verantwoordelijk voor alle business van Allison met Scania AB in Zweden.

Vervolgens maakte hij de overstap naar Volvo Penta waar hij verantwoordelijk werd voor de verkoop van industriemotoren aan OE fabrikanten in de Benelux.

Directeur Sander Peeters: “Met Johan Bazuin aan het verkooproer waarborgen we onze strategie voor de lange termijn met een duidelijke focus op de klant. Hij zal onder andere de uitdaging aangaan om de vernieuwende ZF technologie voor de mobiliteit van de toekomst in Nederland gestalte te geven. Dat is zeker geen gemakkelijke, maar wel een zeer uitdagende taak en ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Johan Bazuin in goede handen is.”

Het komende halfjaar stelt de nieuwe Manager Sales Johan Bazuin zich voor. Samen met Directeur Sander Peeters en Manager Operations Mike de Best bezoekt hij vele ZF relaties in Nederland. U kunt natuurlijk altijd zelf contact opnemen met Johan of een afspraak met hem maken: 015 – 2702381.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer