Nieuwe DAF-Krone combi voor Kemp • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF-Krone combi voor Kemp

Kemp Rijopleidingen uit Lelystad rijdt sinds kort met een Krone Profi Liner. Deze wordt getrokken door en nieuwe DAF XF440 Super SpaceCab waarmee Kemp met een indrukwekkende combinatie les kan geven.

Kemp kreeg van Krone Trailer Nederland een nieuwe Krone 2-assige Profi Liner afgeleverd. Door goede ervaringen bij andere rijscholen in Nederland met het Krone produkt, besloot ook Kemp Rijopleidingen om naar Krone over te stappen. Directeur en oprichter Erik Kemp is erg tevreden over het hoge afwerkingsniveau en de strakke belettering af fabriek. Hij zegt veel waar voor zijn geld te krijgen. Bovendien biedt deze oplegger, voorzien van het Ladingzekeringscertificaat Code XL, aan Kemp Rijopleidingen de mogelijkheid om ook in het kader van Code 95 het lading zekeren te trainen. In combinatie met een nieuwe DAF XF 440 Super Space Cab kan Kemp nu ook de rijopleiding CE aanbieden met trekker-oplegger. De rijschool deed dit al met bakwagens met middenasaanhanger.

Kemp Rijopleidingen is reeds meer dan 27 jaar actief op het gebied van rijopleidingen. In 1989 is Erik Kemp vanuit huis begonnen met één autootje en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere rijscholen in Flevoland en actief in alle plaatsen in deze provincie.

Kemp geeft autorijlessen onder de vlag van ANWB Rijopleiding voor geheel Flevoland, Gooi & Vechtstreek én Zwolle. Daarnaast is het aantal categorieën in de loop der jaren flink uitgebreid. Met name voor de opleidingen voor de basiskwalificatie vakbekwaamheid, nascholing voor beroepschauffeurs, het motorrijbewijs, ‘E achter B’ en het vaarbewijs weten ook cursisten van buiten de provincie de rijschool te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer