Ga naar hoofdinhoud

Noordendorp neemt Migro Transport over

Noordendorp Transport uit Haaksbergen heeft per 1 juli jl. alle activiteiten over van Migro Transport uit Zwolle overgenomen. Het bedrijf blijft onder de naam Migro Logistiek voortbestaan, op dezelfde plek.

De kernactiviteiten van Migro Logistiek zijn klein & snel transport, zowel nationaal als internationaal. Dit is een uitbreiding op de huidige dienstverlening die Noordendorp haar klanten biedt.

Ruim 36 jaar geleden zijn de Tieme en Gerrie Middelbosch gestart met Migro Transport.

In Noordendorp Transport hebben zij een geschikte partner gevonden om de continuïteit te waarborgen van de klanten en medewerkers. Dit op een manier zoals zij deze altijd hebben nagestreefd gedurende die jaren; een prettig, persoonlijk contact met de hoogst haalbare kwaliteit in service en flexibiliteit.

Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel van Migro Transport mee bij de overname. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat voor klanten eenzelfde service en kwaliteit gewaarborgd blijft.

Noordendorp bestaat ruim 100 jaar en houdt zich bezig met nationaal, internationaal transport, warehousing en koeriersdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer