Ga naar hoofdinhoud

Pooling Partners in zee met Eurotranspharma

Pooling Partners, de Europese marktleider in het poolen van pallets en containers, gaat samenwerken met Eurotranspharma, de Franse marktleider in het transport van medische producten. Beide organisaties ondertekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst hiervoor.

paki-poolingEurotranspharma (ETP) koos voor het poolingnetwerk PAKi Logistics zodat het zijn klanten in het Franse netwerk kan voorzien van Europallets en tegelijkertijd gebruik kan maken van een efficiënt logistiek systeem dat volledig voldoet aan de eisen van transport op het gebied van medische- en gezondheidsproducten.

De samenwerking met PAKi, een van de poolingnetwerken van Pooling Partners was voor ETP een logische stap op de groeiende internationale vraag naar medische producten. “Door de samenwerking met PAKi profiteren we van een groot logistieknetwerk met Europese dekking. Op deze manier kunnen we nog beter aan de eisen van onze internationale klanten voldoen”, aldus Jean-Alexis Etchri, verantwoordelijk voor het beheer van pallets bij ETP.

“Het poolingnetwerk van PAKI is zeer duurzaam en klantgericht. Wij ontvangen op basis van onze bestelling precies de juiste hoeveelheid aan Europallets op de door ons gekozen datum en plaats in Europa. Na gebruik haalt PAKi de pallets vervolgens weer op bij een van de veertien regionale vestigingen van ETP in Frankrijk”, licht Messaoud Zaboubi, bureauchef bij ETP Vémars, toe.

Christian Agasse, Algemeen Directeur van Pooling Partners voor PAKi Logistics in Frankrijk is verheugd over de samenwerking met ETP: “We zijn zeer blij met de samenwerking met ETP. Het bedrijf is een gerenommeerde en zeer veeleisende Supply Chain-speler. De samenwerking laat de mogelijkheden van Pooling Partners goed zien. Dat beperkt zich niet tot het enkel leveren en hergebruiken van Europallets door heel Europa. Het waarborgt en levert ook de kwaliteit die klanten van het bedrijf mogen verwachten.”

Het PAKi-netwerk van Pooling Partners is al meer dan 40 jaar actief in meer dan 22 landen.

ETP is de Franse marktleider in het transport van medische producten. De organisatie is onderdeel van het eerste Europese transportnetwerk dat zich toelegt op medische en gezondheidsproducten. Eurotranspharma is ISO 9001 gecertificeerd en ondertekenaar van het charter Objectif CO2. Meer informatie is te vinden op .

Pooling Partners is marktleider in Europa op het gebied van geïntegreerde, full-service poolingdiensten en productie van houten pallets en kisten. Het Nederlandse familiebedrijf, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1891, biedt drie soorten poolingnetwerken: IPP Logipal, PAKi Logistics en PRS Return System.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer