Spectaculaire combinatie voor Bruil Beton & Mix • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Spectaculaire combinatie voor Bruil Beton & Mix

Bruil Beton & Mix begint het nieuwe jaar met een spectaculaire nieuwe combinatie voor haar merk Coba. Het is een DAF XF 480 FT trekker waarachter een Kässbohrer 35m3 SSL onderlosser is gekoppeld voor het transport van de droge mortels.


De combinatie is geleverd in zorgvuldige samenspraak met TB Truck & Trailer Service, bekend als DAF-dealer. Tevens is de Van Tilburg-Bastianen Groep importeur voor Kässbohrer opleggers in Nederland en daarmee in staat om met beide specialisten, voor trekkend en rollend materiaal, de combinatie samen te stellen. Zo is het geheel, onder begeleiding van TB T&TS, voorzien van een Gardner Denver filter systeem en een Gollstein weegsysteem. Ook is zorgvuldig nagedacht over de afmetingen, waaronder de wielbasis, zodat een perfecte aslastverdeling wordt gevonden en het nuttig laadvermogen optimaal benut.

De combinatie is inmiddels volledig door Coba in gebruik genomen en met succes, een tweede Bruil combinatie staat reeds in bestelling om binnen aanzienlijke levertijd ook aan het wagenpark toe te voegen.

Bruil Beton & mix staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Als marktleider in Midden-Nederland produceren en leveren zij een breed assortiment hoogwaardige, gecertificeerde transportbeton voor de Nederlandse ruwbouwmarkt en GWW-sector. Voor de logistieke ondersteuning, om haar producten dagelijks op locatie bij hun klanten aangevoerd te krijgen, bestaat het wagenpark van Bruil Beton & mix uit een gevarieerde mix van zorgvuldig uitgekozen materieel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer