Ga naar hoofdinhoud

Van Straalen en De Vries opent vestiging in Spanje

Van Straalen en de Vries Transport uit Zwaagdijk heeft sinds deze zomer ook een vestiging in het Spaanse Valencia. Klanten zouden volgens VSDV liever met een transportbedrijf werken dan met een transportagentschap. Dat meldt AGF.nl.

vsdv-transport3Van Straalen de Vries heeft de in Spanje woonachtige Jan Gerrit Slot gevraagd de vestiging op te bouwen. Hij is de afgelopen tijd druk geweest met de administratieve klussen rond de start van de vestiging, maar kijkt nu uit naar de start van het groenten- en fruitseizoen. “We kunnen nu echt van start. Ik verwacht dat de helft van onze activiteiten zal bestaan uit AGF-transport.”

Slot denkt voor het AGF-transport veel naar België en Nederland te rijden. “Maar verder rijden we ook door heel Spanje. De uitdaging blijft tenslotte om het hele jaar je werk te hebben. In de Spaanse fruitexport is het acht maanden druk, maar heb je vier maanden niets te doen, daarom proberen we een jaarrond invulling te hebben.”

Volgens het transportbedrijf zien klanten het als een voordeel om met een transportbedrijf te werken in plaats van een transportagentschap. “Wij hebben namelijk onze eigen auto’s op de weg en kunnen daarmee continuïteit bieden, ook in de minder drukkere periodes. Daarom gaan bepaalde grotere klanten niet eens met agentschappen in zee”, aldus Slot.

Bron: AGF

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer