Sygic optimaliseert navigatie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sygic optimaliseert navigatie

Sygic introduceert op ICT & Logistiek 2018een optimalisatie-algoritme in het apparaat dat een ervaring biedt van meerdere opeenvolgende wegpunten, zelfs zonder internetverbinding.

Het nieuwe algoritme van Sygic kan meer dan honderden wegpunten verwerken. Het algoritme kan worden gebruikt als API-onderdeel van de softwareontwikkelingskit (SDK) of zoals het tijdens het ICT in de kijker werd gezet als een integraal onderdeel van Professionele navigatie met SDK. Leverings- en afhaaladressen kunnen een geocode krijgen en kunnen (opnieuw) worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld na het handmatig invoegen of scannen van pakketten, zelfs wanneer de internetverbinding niet beschikbaar is.

De nieuwste innovatie waarbij u kunt ook kunt werken zonder internetverbinding, kan gemakkelijk worden geïmplementeerd op bedrijfsvoertuigen of worden geïntegreerd in een bestaande oplossing. Het vereist ook geen dure, en voor kleine en middelgrote ondernemingen, vaak onhaalbare oplossingen aan serverzijde en het kan honderden wegpunten verwerken. Zodra het bedrijf groeit of als er meer veeleisende behoeften optreden, moet de SDK de variëteit van complexe optimalisatie-algoritmen via de cloud voorzien.

“We hebben dit algoritme ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid, terwijl uw budget niet wordt uitgeput door de vereisten op het vlak van hardware-uitrusting“, wist  Martin Strigac, CEO van Sygic, te vertellen. “Uw chauffeurs hebben alleen maar een mobiel apparaat nodig”, voegde hij hieraan toe.

Dankzij zijn flexibiliteit kan het worden gebruikt in verschillende sectoren, van expeditiebedrijven of diensten voor het vervoeren van veldwerkers en afvalbeheer tot wagenparken en openbaar vervoer. Het algoritme kan de route dynamisch aanpassen aan alle wijzigingen in de dispatch zonder dat hiervoor verdere aanpassingen nodig zijn.

Deze aankondiging volgde slechts enkele weken nadat Sygic tijdens de  Gitex Technology Week in Dubai Analyse rijgedrag had gemeld dat het algoritme in staat was om het rijgedrag in real time te evalueren. Met deze technologie kunnen bedrijven met wagenparken incidenten van chauffeurs verminderen met 87 procent en onderhoud met 30 procent.

“Beide nieuwe algoritmen tonen onze inzet voor de verdere groei van de ontwikkelingsgemeenschap van Sygic Maps & Navigation SDK. Tegelijkertijd kunnen individuele chauffeurs onze kant-en-klare Truck GPS navigation gebruiken en kunnen KMO’s gemakkelijk onze Professional Navigation with SDK integreren“, lichtte Strigac verder toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer