Thermo King focust op SLX en op nieuwe Combo-Displays • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thermo King focust op SLX en op nieuwe Combo-Displays

Op de beurs zal de nieuwe SLX-unit van Thermo King in het middelpunt staan. Daarnaast introduceert Thermo King haar nieuwste accessoires: de Combo-Displays.

Bij Thermo King schitteren letterlijk de nieuwe Combo Displays. Marc Bredewout van Thermo King: “De Combo Displays worden gemonteerd op het kopschot van de trailer en geven de chauffeur via led-verlichting inzicht in belangrijke bedrijfsparameters van de unit, zoals de status van de unit, het brandstofpeil en de temperatuur van de lading.” Thermo King had al de Remote Status Light in haar assortiment. Nieuw zijn nu ook de Duo-Display en de Trio-Display. De led-verlichting van de Combo-Displays wordt automatisch gedimd met het oog op minder schittering tijdens het rijden. De displays kunnen desgewenst in spiegelbeeld worden weergegeven.
Nieuw in het Thermo King-assortiment zijn nu ook de Duo-Display en de Trio-Display. Deze displays bieden naast informatie over de status van de koelmachine ook informatie over het brandstofpeil en de temperatuur van de laadbak. De Duo-Display is een combinatie van de Remote Status Light (status van de koelmachine) en geeft tevens het brandstofpeil weer. De Trio-Display is een combinatie van de Duo-Display (status van de unit en brandstofpeil) met daarbij weergave van, maximaal drie, temperatuurzones. De display scrollt automatisch door de zones en geeft de temperaturen na elkaar weer.
De led-verlichting van de Combo-Displays wordt automatisch gedimd met het oog op minder schittering tijdens het rijden.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer