Wie zijn de beste truckdealers van Mercedes-Benz? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn de beste truckdealers van Mercedes-Benz?

Dinsdag 11 december jl. werden in het Tobacco Theater in Amsterdam awards van Mercedes-Benz Trucks uitgereikt aan de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen die het afgelopen jaar het hoogst scoorden op prestaties en klanttevredenheid. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bleek Best Performing Dealer van 2018 te zijn.

Ruim 250 genodigden, bestaande uit de directies en werknemers van de truckdealers en de medewerkers van Mercedes-Benz Trucks Nederland, waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking van de awards voor de prestaties en klanttevredenheid van de Mercedes-Benz truckdealers. In de categorie Best Performing Dealer 2018 werd Mercedes-Benz Dealer Bedrijven tot winnaar uitgeroepen, op de voet gevolgd door Baan Trucks en Automotions Mercedes-Benz. In deze categorie werden de dealers beoordeeld op maar liefst 21 Key Performing Indicators. Daarmee is deze prijs uiterst prestigieus. Dealers kunnen zich met deze prijs ‘overall’ de beste noemen. Naast grote bokalen, ontvingen de winnende truckdealers een ingelijste oorkonde.

Ook dit jaar werden awards uitgereikt aan die dealers die bij alle Service 24h situaties het meest adequaat en behulpzaam hebben gereageerd. Hiervoor staan de monteurs van de dealers dag en nacht klaar om de klanten van Mercedes-Benz Trucks zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De award voor Beste Service 24h Mercedes-Benz truckdealer 2018 ging naar ROGAM Bedrijfswagens Spaanse Polder. Daarmee bleef het een andere ROGAM vestiging (Gouda) nipt voor. Op de derde plaats eindigde Wensink Apeldoorn. Ook al deze dealers ontvingen bokalen en ingelijste oorkondes.

Mercedes-Benz Trucks heeft met het klanttevredenheidsprogramma ‘De Perfecte Service’ zes concrete klantbeloften geformuleerd. Daarmee wil Mercedes-Benz Trucks de klanttevredenheid op een nog hoger niveau brengen. Hiervoor is een speciale award, die wordt gemeten aan de hand van snelheid, adequaatheid en accuraatheid, in het leven geroepen. Deze wordt uitgereikt aan de dealers met de hoogste score van de Customer Satisfaction Index (CSI), een vragenlijst die door klanten van Mercedes-Benz truckdealers wordt ingevuld. De dealerorganisatie met de hoogste klanttevredenheidsscore op het gebied van Sales en After Sales in 2018 is Wensink. Hogenbirk Bedrijfswagens en Baan Trucks eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Deze dealers gingen eveneens met een indrukwekkende bokaal en een ingelijste oorkonde naar huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer