Transport Compleet geslaagd in Hardenberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet geslaagd in Hardenberg

Met 15.788 bezoekers in drie beursdagen dagen kijkt Evenementenhal tevreden terug op Transport Compleet Hardenberg 2015. Net als voorgaande jaren ging de exposantenteller de 250 voorbij. TTM.nl presenteerde voor het eerst een drietal videojournaals.

DSC08777

De laatste opleggers en bedrijfswagens vertrokken vrijdagmiddag uit de hallen van Hardenberg, maar de organisatie kijkt al vooruit naar Transport Compleet in Gorinchem op 1, 2 en 3 september 2015. “De verwachtingen zijn hooggespannen,” vertelt Productmanager Rik Silderhuis. “Veel oud-exposanten hebben aangegeven weer mee te willen doen. Mede daardoor is de vloeroppervlakte in Gorinchem in dit vroege stadium al voor 60 procent gevuld.”

Marktspelers

Daarnaast ontving Silderhuis tot zijn tevredenheid aanvragen van diverse marktleiders die groots uit willen pakken in Gorinchem. “Het is nog te vroeg om specifieke namen te noemen, maar het gaat hier om absolute marktleiders. Bedrijven die zichzelf voor het najaar willen presenteren op één vakbeurs. Zij willen dus naar Gorinchem – een mooie opsteker voor ons. De resultaten van afgelopen edities spelen hierbij een rol. Onze vakbeurzen in Hardenberg en Gorinchem staan de laatste jaren garant voor 15.000 bezoekers. De markt weet wat men aan ons heeft en welk constant hoog niveau wij jaarlijks halen.”

Videojournaals TTM

Voor het eerst presenteerde TTM.nl een drietal videojournaals rondom de beurs Transport Compleet. Deze sloegen goed aan bij zowel exposanten als bezoekers. Voor wie ze nogmaals wil zien kan ze hieronder bekijken:

Videojournaal dinsdag 17 maart:

Videojournaal woensdag 18 maart:

Videojournaal donderdag 19 maart:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer