MAN hervat productie op Koningsdag • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MAN hervat productie op Koningsdag

MAN start de productie in de fabrieken weer op. De fabrieken sloten halverwege maart hun deuren vanwege de uitbraak van het COVID-19 Coronavirus. In alle fabrieken worden allesomvattende veiligheidsmaatregelen genomen.

Na de productiestop van ongeveer zes weken gaan de MAN Truck & Bus-fabrieken vanaf  maandag 27 april 2020 de productie geleidelijk hervatten. De bescherming van de werknemers heeft de hoogste prioriteit. Het allesomvattende veiligheidsplan voorziet in verschillende maatregelen, zoals het garanderen van een veilige afstand tussen de werknemers, het aanpassen van de routing in de fabriek, beschermende uitrusting en additionele veiligheidstrainingen.

MAN heeft de afgelopen weken intensief gewerkt aan de voorwaarden waaronder de fabrieken weer kunnen worden herstart. Enkele van de belangrijkste uitdagingen hierbij zijn de betrouwbare levering van onderdelen door leveranciers, en de organisatie van de werkprocessen waarbij de medewerkers in de gehele keten optimaal worden beschermd.

Het servicenetwerk van MAN Truck & Bus is volledig operationeel om het rijdende wagenpark mobiel te houden.

Eén reactie op “MAN hervat productie op Koningsdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer