Rogam gelauwerd om managament • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rogam gelauwerd om managament

Rogam Groep, waar de Mercedes Benz dealers Rogam en Victoria uit Groot-Rotterdam tot behoren, mag zich tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Rogam bewijst hiermee naast een gedegen management over een doordachte en duurzame strategie te beschikken.
Robert-Jan Tros, commercieel directeur bedrijfswagens, Matthieu Bresser directeur techniek & operations (after sales) personen- en bedrijfswagens, Hans van Ruiten, algemeen directeur en Ton Slob commeDe deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Rogam Groep behoort tot de groep uitblinkers en mag daarom het predicaat Best Managed Companies 2011 ook daadwerkelijk gaan voeren.

“We zijn uiteraard ontzettend trots dat wij verkozen zijn tot een van de winnaars van het Best Managed Companies programma 2011”, vertelt Hans van Ruiten, Algemeen Directeur. De organisatie houdt naast de eer en de aandacht ook inzicht in de eigen organisatie over aan de deelname aan Best Managed Companies. “We scoren goed op stabiliteit van de organisatie, klantgerichtheid en onze visie op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche en de positie van Rogam hierbinnen. Rogam is een familiebedrijf met een sterke financiële positie dat zeker de laatste jaren bewezen heeft flexibel in te kunnen spelen op de uitdagingen die een dynamische markt met zich mee brengt. Maar we blijven ambitieus. De autobranche is volop in beweging dus wij moeten dat ook blijven”.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Rogam is al ruim 55 jaar officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Tevens is Rogam dealer van de merken smart en Mitsubishi Fuso bedrijfswagens. Rogam heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder), Hellevoetsluis, Dordrecht en Woerden. In 2010 heeft Rogam Mercedes-Benz dealer Victoria overgenomen. Victoria is opgericht in 1922 en is daarmee de eerste Mercedes-Benz dealer van Nederland. Victoria heeft 3 vestigingen, twee in Rotterdam en één in Schiedam en vertegenwoordigt de merken Mercedes-Benz en smart.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer