Vos Logistics neemt deel failliet Marsman over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vos Logistics neemt deel failliet Marsman over

Vos Logistics neemt een deel van de activiteiten van het failliete familiebedrijf Marsman Logistiek uit Zwartsluis over. Met deze overname versterkt Vos Logistics naar eigen zeggen zijn portfolio op het gebied van zowel regionaal – als volumetransport en wordt de opslagcapaciteit in Nederland met een warehouse in Zwartsluis uitgebreid.

Picture Vos LogisticsDe activiteiten van Marsman Logistiek worden volledig geïntegreerd in die van Vos Logistics. De eigenaren, de gebroeders Marsman, zullen samen met een deel van de medewerkers in dienst treden bij Vos Logistics. Dat is goed nieuws voor hen, want Marsman Logistiek werd eerder deze maand failliet verklaard. Een ander deel van de activiteiten van Marsman, Internationaal  Transportbedrijf K. van den Berg, wordt echter niet doorgestart.

Arjan Marsman zegt verheugd te zijn over de overname van door Vos Logistics. “We kunnen onze dienstverlening aan de klanten waarmee we al jarenlang goed samenwerken, continueren én daarmee een deel van de marsmanwerkgelegenheid voor onze medewerkers behouden.” Wim Roelofsen, Business Unit Manager Vos Logistics Breukelen is overtuigd van de meerwaarde voor klanten. “We kennen Marsman goed en zowel het portfolio groot volumetransport als distributie sluiten goed aan bij de dienstverlening van Vos Logistics.”

Foto Marsman: Alex Miedema / Truckfan.nl

2 reacties op “Vos Logistics neemt deel failliet Marsman over

 • Floris

  Allebei de partijen gefeliciteerd, alleen jammer voor de personeelsleden van ‘ K.van den Berg transport’ dat de curator daar nog niet een overname kandidaat voor heeft gevonden.

 • E.R.

  De ” vos ” zal die knoeiers van mm net zo opvreten als dat zij de firma vd Berg opgevreten/omzeep hebben geholpen.
  Nooit geïnvesteerd in fatsoenlijk materiaal, al hun chauffeurs altijd als stront behandeld.
  Tja. …Dan oogst je wat je hebt gezaait.
  Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer