Thermo King lanceert SLX-300 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thermo King lanceert SLX-300

Vanwege het succes van de SLX-200 koelmotor met PPP-optie (Produce Protection Plus), heeft Thermo King de SLX-300 in het leven geroepen. De SLX-300 is standaard voorzien van PPP.

Thermo King SLX-300PPP staat voor Produce Protection Plus en biedt de ideale omstandigheden voor het vervoer van verse producten, zoals groente en fruit. De SLX-300 biedt zeer nauwkeurige temperatuurcontrole en een voortdurende aanvoer van vochtige, koele lucht (temperatuurmodulatie). De capaciteit van de SLX-300 ligt op 14.200 watt bij 0°C en 8.100 watt bij -20°C. Om aan te geven dat PPP de ideale omstandigheden biedt voor het vervoer van versproducten, is de SLX-300 geboren.

Volgens Thermo King zijn de voordelen van de SLX-300: minimale uitdroging en gewichtverlies van de te vervoeren producten, tot 60 procent langere producthoudbaarheid, bevriezing van de bovenlaag is vrijwel uitgesloten, de elektronische smoorklep zorgt voor snellere temperatuurverlaging en superieure prestaties bij hoge omgevingstemperaturen, brandstofbesparing.
De SLX-300 is, net als de andere modellen uit de SLX-serie, uitgerust met de Smart Reefer 2 bediening. Dit bedieningssysteem is standaard voorzien van CargoWatch gegevensregistratie. De Smart Reefer 2 is gebruikersvriendelijk met een eenvoudig af te lezen display, grote knoppen, logische menu’s en is in te stellen in 21 talen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer