Top 10 2017 TTM.nl: winterbanden trekken aandacht • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Top 10 2017 TTM.nl: winterbanden trekken aandacht

Bijna 600.000 bezoekers kwamen het afgelopen jaar langs op TTM.nl. In de top 10 van best gelezen artikelen van het afgelopen jaar staat dat over de nieuwe eisen rond winterbanden in Duitsland fier bovenaan.

Afgelopen week, net voor de kerst, kwamen de strengere eisen rond winterbanden in Duitsland weer onder de aandacht, maar de meeste mensen hadden dat al in september op TTM.nl gelezen. Dit jaar werd eveneens bekend dat op termijn de naam Waberer’s gaat verdwijnen. Alleen dat was al genoeg om het artikel op onze site bijna 25.000 keer te lezen. Het is de enige keer dat Waberer’s in de top 10 voorkomt. Andere jaren was het Hongaarse bedrijf veel prominenter aanwezig. De laatste plek op het podium is voor de Scania S. De nieuwe Scania S werd dit jaar voor het eerst op de weg gezet, maar dat was voor een Deense transporteur maar van korte duur. Het eerste ongeval met de S werd zeer goed bekeken op onze site.

De TTM.nl top 10 van 2017 wordt verder gevormd door verwikkelingen rond het C-rijbewijs, Bakker Logistiek en een onfortuinlijke zwaan, de nieuwe CAO met een fikse loonsverhoging voor chauffeurs, het einde van Wismans Venlo, Breytner dat de eerste Tesla Semi in Nederland besteld en de Duitsers die een streep zetten door cabinekamperen. Een eervolle vermelding is er voor De Jong Telematica. Hun ontbijtsessie over omgaan met de digitale tachograaf werd gevat in een fraai achtergrondartikel dat het hele jaar door goed gelezen werd. TOT in 2018!

De complete TTM.nl top 10 van 2017 is:

 

  1. Duitsland past eisen winterbanden aan
  2. Naam Waberer’s gaat verdwijnen
  3. Foto’s: Eerste ongeval met nieuwe Scania S
  4. Groen licht uit Brussel voor ontheffing C-rijbewijs
  5. Truck Bakker Logistiek krijgt zwaan door voorruit
  6. CAO BGV: ‘10 procent loonsverhoging voor chauffeurs’
  7. Einde verhaal voor Wismans Venlo
  8. ‘Elk vraagteken in tacho-administratie kost 4400 euro’
  9. Breytner bestelt als eerste in NL Tesla Semi
  10. Definitief: Duitsland verbiedt cabinekamperen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer